AK Parti Nazilli’de ‘Delege Seçimi’ tamamlandı!

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, 27 Ekim’de yapılması planlanan ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delegesini belirlemek amacıyla bugün Öğretmenevi’nde Delege Seçimi’ni gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, Olağan Kongre süreci kapsamında MKYK’de belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre Mahalle Delege Seçimleri’ne başladı.

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı da bu doğrultuda Nazilli Öğretmenevi’nde Mahalle Delege Seçimleri’ni gerçekleştirdi. Kongrede oy kullanacak 400 delegenin belirlendiği seçimlerde, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’na kayıtlı üyeler, mahalle sandıklarında oylarını kullandılar.

İlçe Başkanı Volkan Beyazıt’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Delege Seçimleri’ni, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen de ziyaret etti. Önceki dönem Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve çok sayıda partilinin katıldığı Delege Seçimleri’nde oy verme işlemi 15:00’da sona erdi.

“İLÇE KONGREMİZ; 27 EKİM’DE”

Yaşanan Delege Seçimleri ile alakalı olarak bilgi veren AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt şunları söyledi: “Bugün İlçe Delege Seçimimizi yaptık, teşkilatımızla beraber. Sandıklarımızı kurduk, delege listelerimizi askıya astık. Akabinde de bugün üyelerimizin Delege Seçimleri ile beraber, kongre için son sürece girmiş olduk. Kongre tarihimiz daha önce açıklandığı gibi; 27 Ekim 2024 günü, saat 14:00’da Nazilli Ticaret Odası (NTO) Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Bunun için de hazırlıklarımız devam ediyor. Ankara’dan gelecek talimatları bekliyoruz. Şu anda hem Yüksek Seçim Kurulu’na bilgilerimizi verdik hem de Genel Merkezimizin verdiği kararlar doğrultusunda ilerliyoruz.”

“ÜYE SAYILARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Başkan Beyazıt, ilçe teşkilatına kayıtlı üye sayısı hakkında da şu açıklamaları yaptı: “Yaklaşık 16 bin kayıtlı üyemiz gözüküyor. Ancak vefat edenler, telefon veya ikametini değiştirenler vs. gibi sebeplerden ötürü listelerde güncellemeler devam ediyor. Bu konudaki teveccüh her daim çok güzel bir şekilde devam ediyor. Üye sayılarımız da her geçen gün artıyor. Biz bu seçimden sonra özellikle benim dikkat ettiğim şeylerden bir tanesi; üye profilleri ve üye sayısıydı. Aksine güzel bir şekilde üye sayımızda artışlar görülmeye devam ediyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Nazilli’de ‘Delege Seçimi’ tamamlandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin