AK Parti Aydın Milletvekilleri Nazilli’de!..

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Nazilli'ye gelen AK Parti Aydın Milletvekilleri'nin ilk durağı; Nazilli Sağlık Kompleksi oldu...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nazilli’ye geldiler.

İlk olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekilleri’ni; Nazilli İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Nazilli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şule Akbaş, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Dt. Mehmet Çıbıklı, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ile ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları, önceki dönem belediye başkanı Kürşat Engin Özcan ve yetkililer karşıladı.

İçerisinde; Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Nazilli Sağlıklı Hayat Merkezi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), 6 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 7 No’lu Aile Sağlığı Merkezi bulunan komplekste incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alan Milletvekilleri, tedavi gören hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.

Ziyaret sonunda kompleks hakkında yetkililerden brifing alan AK Partili heyetten Milletvekili Mustafa Savaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Savaş, şunları söyledi: “Milletvekili arkadaşlarım, MKYK üyemiz, teşkilatımız ve İl Sağlık Müdürümüzle birlikte, Haziran ayında hizmete giren Nazilli Sağlık Kompleksi’ni ziyaret ettik. Günlük 500-550 hastaya hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, daha düne kadar 24 poliklinikle hizmet verirken, bugün yeni yerinde 30’u aktif toplam 40 poliklinikte hizmet vermektedir.

Biraz önce dolaştığımız Sağlıklı Hayat Merkezimiz de, hastalanmadan önce vatandaşlarımıza hizmet veren bir tesisimiz. Yani hastalığa değil, sağlığa yatırım yapmak adına, sağlıklı okur yazarlığı vatandaşımıza kazandırmak adına kurulmuş bir tesis. Vatandaşlarımız, Aile Hekimliği bünyesindeki doktorlarımız tarafından buraya sevk edildiği gibi bizzat kendileri de buraya müracaat edebilirler.

Bu kampüs gerçekten de önemli bir yatırım.. 2019 rakamıyla 41 milyona malolmuş ki bugünkü rakamla çok daha yüksek bir rakama tekabül edecektir. İlçemize ve ilimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Aydın Milletvekilleri Nazilli’de!..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin