A Millilerimiz Portekiz karşısında… Haydi Belediye Meydanı’na!

EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşılaşıyoruz. Saat 19:00’da başlayacak mücadele, Belediye Meydanı’nda dev ekrandan yayınlanacak. Haydi Nazilli!..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’ nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 ile geçen A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçına çıkıyor. Rakip ise; Ronaldo, Pepe, Fernandes, Leao gibi dünya çapında isim yapmış futbolculara sahip Portekiz.

Grubumuzun da favorisi olarak gösterilen Portekiz’e karşı ilk resmi maç galibiyetini hedeflediğimiz bu maç için Dortmund sokakları Türk taraftarları ile kırmızı beyaza bürünürken, Nazilli Belediyesi de bu Milli heyecan için herkesi Belediye Meydanı’na davet etti.

Gürcistan ile oynadığımız ilk maçta ağlara gönderdiği füze, EURO 2024 ilk maçlarının en güzel golü seçilen Mert Müldür’ün de yer aldığı A Milli Futbol Takımımızın bu akşam ki muhtemel kadrosu şu şekilde… Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, Kaan, Hakan, Orkun, Kerem, Arda, Barış.

Nazilli Belediyesi’nin çeşitli ikramlarının da olacağı Belediye Meydanı’ndaki Milli maç heyecanının başlama saati ise; 19:00…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Millilerimiz Portekiz karşısında… Haydi Belediye Meydanı’na!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin