Duygu Bayhan Parkı’nda sona doğru… Fidanlar toprakla buluştu!

Geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Adliye personeli Duygu Bayhan’ın adının yaşatılacağı ‘Duygu Bayhan Uzlaşı Parkı’nda fidanlar toprakla buluştu. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden ‘Duygu Bayhan Uzlaşı Parkı’nda açılışa kısa bir süre kala fidanlar toprakla buluşturuldu.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu ile Nazilli Belediyesi’nin ortaklığıyla hayata geçirilen parkta, fidan dikimine; Uzlaştırma Bürosu Savcısı Furkan Bozkurt, Basın Savcısı Saliha Altuntaş, adliye ve belediye personelleri ile Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Certel katıldılar.

Erguvan, Ardıç, Çalı Fidanı, Meşe, Erik, Çınar, Akçaağaç, Manolya, Oya Ağacı ve Salkım Söğüt gibi 15 farklı türde toplam 150 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinlikte; Savcı Bozkurt ve Savcı Altuntaş diktikleri fidanlara can suyu vererek, hayırlı olmasını temenni ettiler.

Fidan dikimi sonrası kısa bir açıklama yapan Basın Savcısı Saliha Altuntaş, “Yaklaşık 1 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Uzlaştırma Bürosu Personeli Duygu Bayhan’ı rahmetle anıyoruz. Onun adını ölümsüzleştirmek için hazırlanan yaklaşık 2 bin metrekarelik bu parkta; engelsiz park, çocuk oyun alanı, fitness alanı ve yeşil alan yer alıyor. Destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Duygu Bayhan Parkı’nda sona doğru… Fidanlar toprakla buluştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin