Geleceğin tesisat ustaları Nazilli MESEM’de yetişiyor!

Okullarının tüm tadilat ve tamirat işlerini Alan Şefleri gözetiminde öğrenciler ve ustalık/kalfalık belgesi sınavlarına katılan adaylar tarafından tamamen kendi malzemeleri ve imkanlarıyla yaptıklarını söyleyen MESEM Müdürü Kılıç, yetiştirdikleri öğrencilerle ülkenin geleceğine yatırım yapmaya ve üretmeye devam ettiklerini ifade etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Müdürü Alperen Kılıç, okuldaki ‘Tesisat Teknolojileri Alanı’nda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Tesisat İşleri Atölyesi’nde incelemeler yapan ve öğrencilerin okul için yaptığı çalışmaları değerlendiren Müdür Kılıç, şunları söyledi: “11. sınıf ‘Tesisat Teknolojileri Alanı’nda eğitim gören öğrencilerimiz tarafından, Alan Şefimiz Halil Mavi gözetiminde okulumuzun tesisat işleri tamamlanmış ve öğrencilerin kullanımına girmiştir.

Okulumuzda yapılması gereken tamirat ve tadilat çalışmalarını bizler tamamen kendi malzemelerimiz ve imkanlarımızla yapıyoruz. Böylece öğrencilerimiz hem öğreniyor hem de okulumuza katkıda bulunmuş oluyorlar. Dışarıdan bir usta çağırmaya gerek kalmaksızın, öğrencilerimiz ile ustalık ve kalfalık sınavlarına katılan adaylarımız tarafından okulumuzun pek çok ihtiyacını bugüne kadar bu şekilde karşıladık.

Tüm alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize minnettarız. Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) tüm öğretmen ve öğrencileriyle gurur duymaktadır. Sağolsunlar, varolsunlar…”

Alan Şefleri ile öğrencilere ‘meslek; yani altın bilezik’ kazandırdıklarını ifade eden Okul Müdürü Alperen Kılıç, bu şekilde ülkenin geleceğine yatırım yapmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geleceğin tesisat ustaları Nazilli MESEM’de yetişiyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. MESLEKİ EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ . DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

    Cevapla
  2. 17 Ekim 2024, 08:48

    GAZETE NAZİLLİ YENİ BİR YEREL YAYINCILIK ÖRNEĞİ İLE BİZLERİ AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR. TEBRİK EDİYORUZ.

    Cevapla
Bizi Takip Edin