Nazillili Kuaförler, yenilikler için Antalya Fuarı’na katıldı!

Nazilli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Olcay Akyıldız ile yönetimi ve Nazillili kuaförler ve güzellik salonu işletmecileri, Antalya Güzellik Kozmetik ve Kuaför Ekipmanları Fuarı’na katılarak hem sektördeki yenilikleri yakından takip etme fırsatı buldular hem de yeni iş bağlantıları ve iş fikirleri edindiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Güzellik Kozmetik ve Kuaför Ekipmanları Fuarı, yüzlerce marka binlerce profesyonel ziyaretçiyi 4’üncü kez buluşturdu. 

Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara; Nazilli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Olcay Akyıldız ile yönetimi ve Nazillili kuaförler, güzellik salonu işletmecileri de katıldı.

Katılımından dolayı Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolgahan Demir tarafından plaket ile ödüllendirilen Başkan Akyıldız, davetleri ve misafirperverlikleri için herkese teşekkür etti.

Yeni iş bağlantılarının ve yeni iş fikirlerinin edinildiği fuarda verimli ve güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Başkan Akyıldız, bir araya geldikleri meslektaşlarıyla sektördeki yenilikler ve gelişmeler üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Önümüzdeki günlerde de üç gün sürecek olan 4. İzmir Kuaför ve Estetik Kozmetik Güzelik Fuarı var. Bizler de oda yönetimi ve esnaflarımızla birlikte katılacağız inşallah. 27 Ekim günü odamız tarafından temin edilecek otobüslerle esnaflarımızı ücretsiz bir şekilde bu fuara taşımayı planlıyoruz. Katılmak isteyen esnaflarımız odamıza başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.     

Üyelerimizin meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleklerinde gelişmelerini sağlamak bizlerin başlıca görevidir ve bizler görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için her daim esnaflarımızın yanındayız.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazillili Kuaförler, yenilikler için Antalya Fuarı’na katıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin