Dönüştürülen kapılar ve aksesuarlar, görücüye çıkıyor!

Nazilli Belediyesi El Sanatları Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Eskiden Yeniye Kapıların Dönüşümü ve Aksesuarlar Sergisi’ 28 Ekim Pazartesi günü açılıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi El Sanatları Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan ürünler, geleneksel hale gelen ‘Eskiden Yeniye Kapıların Dönüşümü ve Aksesuarlar Sergisi’nde sanatseverlerle buluşmak üzere gün sayıyor. 

Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan serginin açılışı, 28 Ekim Pazartesi günü saat 14:30’da Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in katılımıyla yapılacak.

Vitray, sır altı boyama, dekoratif kumaş boyama ve eski mobilyaların restorasyonunun yapıldığı çalışmaların yer alacağı sergi, 10 Kasım Cumartesi mesai bitimine kadar ziyarete açık olacak.

“KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Tüm sanatseverleri sergiye davet eden Başkan Tetik; “Kursiyerlerimizin büyük bir emek ve ciddi bir vakit ayırarak hazırladığı bu sergiyi ziyaret etmek için oldukça heyecanlıyım. Birbirinden kıymetli eserler üretip, özellikle eski mobilyaların yeniden kazandırılması yönünde yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyorum. Her gün kendisini biraz daha gelişmek, üretmek ve hem kendisine hem de topluma faydalı olmak için emek veren tüm kursiyerlerimize ve öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dönüştürülen kapılar ve aksesuarlar, görücüye çıkıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin