Öğrencilere ve sürücülere yaya geçidinin önemi anlatıldı!

‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ sloganı ile Trafik Denetleme Büro Amirliği’nce düzenlenen etkinliğe öğretmenleri nezaretinde katılan öğrencilere yaya geçidinin kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı. Öğrenciler, polis abileriyle birlikte araç sürücülerini de yaya geçidi konusunda broşürlerle bilgilendirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’nce ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganı ile Fatih İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı bir etkinlik düzenlendi.

Hem sürücülerde yaya farkındalığı oluşturmak hem de öğrencilere yaya geçidinin kullanımı hakkında bilgi vermek amacıyla Ordu Caddesi üzerinde düzenlenen etkinliğe 40 öğrenci, ellerindeki ‘Sen Dur Yaşam Durmasın’, Dikkatli Geç Yaşamayı Seç’ ve ‘Hayata Saygı Duruşu’ yazılı dövizlerle katıldı.

Etkinlik kapsamında sürücülere ‘hız kurallarına uyma’ ve ‘yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlama’ konularında bilgi verilirken, öğrencilere de ‘güvenli geçiş noktaları’, ‘yaya geçidi kullanımı’, ’emniyet kemerinin önemi’ ve ‘kaldırımda yürüme kuralları’ hakkında bilgiler uygulamalı olarak gösterildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrencilere ve sürücülere yaya geçidinin önemi anlatıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin