Baget Burger, Nazilli’ye ‘Merhaba’ dedi!

Firma sahiplerinden İbrahim Cantürk’ün ifadesiyle ‘Anne Hamburgeri’ tadında katkısız ve %100 yağsız dana etinden hazırlanan birbirinden leziz hamburgerleriyle Baget Burger, Nazilli’ye ‘merhaba’ dedi. 00:00’a kadar sürmesi planlanan servis, gösterilen yoğun ilgiden dolayı ürünlerin tükenmesiyle 20:00’da sona erdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli, yepyeni bir lezzetle tanıştı ve bu lezzeti de çok sevdi!.. %100 dana etinden hazırlanan ‘anne hamburgeri’ ile Nazilli’ye merhaba diyen Baget Burger, açılışının ilk gününde büyük ilgi gördü.

‘Şehrin Burgercisi’ mottosuyla açılan Baget Burger Nazilli Şubesi işletmecilerinden İbrahim Cantürk, birbirinden leziz 10 hamburger çeşidi ve atıştırmalıklarıyla iddialı olduklarını ifade ederek, gösterilen ilgi için Nazillililere teşekkür etti.

Cantürk, “Baget Burger’in 11. şubesinin açılışını Nazillimizde büyük bir heyecan, gurur ve yoğun katılımla gerçekleştirdik. İnanın beklediğimizin çok çok üzerinde bir ilgi gördük. Açılışa özel %50 indirim ve gün boyunca kulaktan kulağa yayılan lezzetlerimizin ünü bunda çok etkili oldu. İlginin büyüklüğünü anlatmak için şu örneği vereyim size… ‘Anne Hamburgeri’ dediğimiz %100 dana etinden hazırlanmış katkısız hamburgerlerimizin, kapanış saatimiz 00:00’a kadar yeteceğini düşünmüştük ancak 20:00 itibariyle hamburgerlerimiz ve atıştırmalıklarımız tükendi. Bir yanda erken kapatmanın üzüntüsü ama diğer yanda alnımızın akıyla gerçekleştirmiş olduğumuz açılışımızın gururu…

Nazillili hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgiye layık olmak ve ilk günkü lezzetimizi bundan sonra da sürdürmek birinci önceliğimiz olacak. Katılım gösteren, lezzetlerimizi tescilleyen, iyi dileklerini sunan tüm Nazillililere teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

LEZZETLERİ KADAR, FİYATLARDA DA İDDİALI!

%100 dana etinden, katkısız ‘anne hamburgeri’ ile Nazilli’ye merhaba diyen ‘Şehrin Burgercisi’ Baget Burger, lezzette olduğu kadar fiyatlarda da iddialı…

Hamburger Menü 155 TL (Double 185 TL), Cheeseburger Menü 165 TL (Double 195 TL), Badılcanlı Burger Menü (Yeni Ürün) 165 TL (Double 195 TL), Karışık Menü 180 TL (Double 205 TL), KözzBurger Menü 165 TL (Double 195 TL), Çıtır Bonfile Menü (9’lu) 180 TL, TostBurger Menü 140 TL, Vejeteryan Menü 140 TL, Hamburger Menü + Tatlı 170 TL.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baget Burger, Nazilli’ye ‘Merhaba’ dedi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin