Minikler, ‘Hayvanları Koruma Günü’nü ‘Pamuk’la kutladı!

İsabeyli'de bulunan Miray Anaokulu'nun minik öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Lunavet'i ziyaret etti. Ziyarette miniklerin ilgi odağı 'Pamuk' isimli kedi oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miray Anaokulu öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla öğretmenleri; Mehmet Uysal, Miray Uysal ve Sıdıka Uysal eşliğinde Lunavet Veteriner Kliniği’ni ziyaret ettiler.

Veteriner Hekim Özal Öztürk’ün karşıladığı öğrencilerin ziyaretine, ‘Pamuk’ da eşlik etti.

Öztürk, miniklere; kedi, köpek, sincap, kuş gibi evcil hayvanların yanı sıra çiftlik hayvanları ve vahşi hayvanlardan da örnekler vererek, “Hayvanları Koruma Günü yılda bir kez olsa da hayvanları, özellikle evcil hayvanları her zaman korumalıyız, onlar bizim patili dostlarımız.” dedi.

Misafirlerine veteriner hekimlikten de bahseden Öztürk, miniklerin ilgisini çeken steteskopun ne işe yaradığını açıklayarak, onlara steteskop ile kendi kalplerini dinletti. Öğrencilerden birinin “kalbinin sesini duyuyor musun?” sorusuna verdiği “hiçbirşey yok!” cevabı gülüşmelere neden oldu.

Ziyarette öğrencilerin bir diğer ilgi odağı ‘Pamuk’ isimli kedi oldu. Miniklerin Veteriner Hekim Öztürk gözetiminde sevdiği ‘Pamuk’ ise gösterilen ilgiden hayli memnundu.

Öztürk’ün annesi Nüket Çakır’ın çocuklar için hazırladığı atıştırmalıklar afiyetle yendikten sonra Hayvanları Koruma Günü ziyareti, günün anısına çekilen foto ile son buldu.

“BU DÜNYA SADECE BİZE AİT DEĞİL”

Ekosistemin bir parçası olan hayvanların da tüm canlılar gibi yaşama hakkına sahip olduğunun altını çizen Miray Anaokulu Müdürü Nilgün Uysal, ziyaret sonrası Gazete NAZİLLİ’ye yaptığı açıklamada, günün önemine binaen şunları söyledi: “Dünya Hayvanları Koruma Günü, tüm canlıların bir arada uyum içinde yaşamasını vurgular. Hayvanları korumak sadece onlar için değil, doğanın bütünlüğü ve gezegenimizin geleceği için de hayati bir görevidir. Bu görev, hepimizin omuzlarındaki bir sorumluluktur. Bir gün değil her gün bu sorumluluğun bilinciyle yaşayalım.

Bizler Miray Anaokulu olarak, ‘bu dünya sadece bize ait değil’ dedik ve öğrencilerimizle birlikte bu özel günde Lunavet’i ziyaret ettik. Veteriner Hekim Özal beyden mesleğine ve hayvanlara dair bilgiler aldık. Ayrıca ‘Pamuk’la tanıştık. Çocuklarımız için unutamayacakları bu gün için Özal Bey’e ve annesi Nüket Hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minikler, ‘Hayvanları Koruma Günü’nü ‘Pamuk’la kutladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin