Minik ayaklar çamurlanmasın diye imece usülü yol yaptılar!..

Yaklaşan kış aylarında minik ayakların çamurlu yollardan okullarına ulaşmasına gönlü razı olmayan Başkan Tetik talimat verdi, Nazilli Belediyesi ekipleri Hisarcık Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Ekiplerin düzenleme çalışmalarının ardından mahalle sakinleri imece usülü çalışarak okul yoluna yaklaşık bin metrekarelik kilit parke taşı döşediler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hisarcık Mahallesi’nde deforme olmuş ve hayati risk taşıyan okul yolu, Nazilli Belediyesi ve mahalle sakinlerinin ortaklaşa çalışması ile kısa sürede tamamlandı.

Deforme olan yolun Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makineleri ile düzenlenmesinin hemen ardından, Muhtar Ali Başoğlu’nun önderliğinde bir araya gelen mahalle sakinleri, imece usulü taş döşemesi yaptı. Nazilli Belediyesi tarafından temin edilen kilitli parke taşları ile okul yoluna yaklaşık bin metrekarelik taş döşemesi gerçekleştirildi.

“KISA SÜREDE OKUL YOLUMUZU YENİLEDİK”

Taleplerinin kısa sürede gerçekleştirilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını beliren Muhtar Başoğlu; “Başkanımız Ertuğrul Tetik’e mahallemiz ile ilgili yapılması gereken önemli çalışmaların bilgilerini verdik. Kendisi verdiğimiz bilgileri inceleyerek acilen okul yolunun yapılması talimatını verdi.

Eğitimden tasarruf edilemeyeceğinin altını çizen Ertuğrul Başkanımın talimatları ile kısa sürede okul yolumuzu yeniledik. Okulumuzun bahçesi içinde de küçük ama sıkıntılı bir alan mevcuttu. Bize gönderilen parke taşları ile o kısmı da düzenledik. Verdiği desteklerden dolayı öncelikle Başkan Tetik’e, belediye ekiplerine ve emeği geçen mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minik ayaklar çamurlanmasın diye imece usülü yol yaptılar!..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin