‘Tatlı Durağım’ Atatürk Bulvarı’nda açıldı!

İşletmeciliğini kadın girişimci Sıddıka Kunt'un yaptığı Tatlı Durağım; birbirinden leziz baklava, sütlü tatlı, kurabiye ve dondurma çeşitleriyle, Atatürk Bulvarı’nda hizmete açıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu durak farklı bir durak; ‘Tatlı Durağım’… Baklava, Sütlü Tatlı, Kurabiye ve Dondurma çeşitleriyle ‘Tatlı Durağım’ Atatürk Bulvarı No: 19/C’de hizmete girdi.

Kadın girişimci Sıddıka Kunt’un işletmeciliğini yaptığı Tatlı Durağım’ın açılışına; MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, Mahalle Muhtarları, oda başkanları, komşu esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan duaların ardından ilçe protokolü tarafından kurdelası kesilerek açılan Tatlı Durağım, açılışa özel Baklava’da + %50 Bedava kampanyası ile büyük ilgi gördü.

Misafirlere; baklava ve kurabiye çeşitlerinin ikram edildiği açılışta Sıddıka Kunt ve en büyük destekçim dediği eşi Okan Kunt, misafirleriyle tek tek ilgilendi.

“BU İŞLETME BİZİM HAYALİMİZDİ”

Tatlı Durağım’ın günün daha ilk saatlerinde uzun kuyruklar oluşturulacak kadar yoğun ilgi görmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden Sıddıka Kunt, “Yıllardır Nazilli’de yaşıyoruz ve böyle bir işyeri hayalimiz vardı eşimle birlikte. Bizler de bu hayalimizi gerçekleştirmeye karar verdik ve işletmemizi bugün Nazillililerin hizmetine açtık. Tatlı Durağım olarak Nazilli’ye farklı bir giriş, farklı bir açılışla ‘Merhaba’ dedik. 

Ürün gamımızda; Sütlü Tatlılarımız, Baklavalarımız, Kurabiyelerimiz, Kuru Pastalarımız, Dondurma Çeşitlerimiz, Afyon Yöresel Haşhaş Ezmemiz, Helvalarımız ve Afyon Patatesli Köy Ekmeğimiz yer alıyor.

Bugün açılışımıza özel ‘1 kg Baklava alana %50 Bedava’ kampanyası uyguladık. Ve kampanyamız da çok büyük ilgi gördü. Bundan sonra da her ayın belirli bir gününde devam etmeyi düşünüyoruz.

Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Nazillili hemşehrilerimiz başta olmak üzere; annem-babam, kayınvalidem-kayınpederim ve eşimden Allah razı olsun, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Tatlı Durağım’ Atatürk Bulvarı’nda açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin