Mahalleli çocukları için endişeli; “YIKILSIN!”

İsabeyli Mahallesi 246/6 ada/parselde bulunan ve bugün bölgedeki şantiyelerin işçileri tarafından tuvalet olarak kullanılan yapı, hem görüntüsüyle hem de kokusuyla çevre sakinlerini rahatsız ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapım tarihi belirlenememiş tarihi eser gibi varlığını sürdüren ve bugün bölgedeki inşaatlarda çalışan işçilerin tuvalet olarak kullandığı böyle bir yapıyı daha önce hiç görmediniz, duymadınız?

Yer; İsabeyli Mahallesi… Ada/Parsel 246/6…

Kim tarafından, ne zaman ve ne amaçla yapıldığı bilinmeyen kapısız, çatısız bir yapı… Bugünlerde birbiri ardına kesilen zeytin ağaçlarının yerine kurulan inşaatlarda çalışan işçiler, bu yapıyı tuvalet olarak kullanıyor. Ancak yapı, her haliyle bölge insanını rahatsız etmeye devam ediyor.

Arazinin ortasında metruk görüntüsüyle tedirgin eden, bazı zamanlarda da kokusuyla rahatsız eden yapının kaldırılmasını isteyen mahalle sakinleri, “Giren çıkanlar oluyor… Sadece tuvalet için mi, uyuşturucu almak veya alkol kullanmak için mi bilmiyoruz ama bildiğimiz tek şey; küçük çocuklarımız için endişeleniyoruz. Bir an evvel yıkılmasından yanayız. İşçilerin tuvalete ihtiyacı olabilir, insani bir ihtiyaç sonuçta ama bunun çözümü ortalık yerde metruk bir yapı olamaz. Her şantiye kendi arazisinde işçileri için seyyar tuvalet kurabilir.” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahalleli çocukları için endişeli; “YIKILSIN!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin