Nazilli Belediyesi, kış hazırlıklarını sürdürüyor!

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde kapsamlı hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Hürriyet Caddesi ile birlikte Karaçay, Dumlupınar ve Sümer Mahalleleri’nde detaylı ot biçme, budama ve çevre temizliği faaliyetlerine odaklandı.

Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında orta refüjler ve kaldırımların temizlenmesiyle trafik akışı daha güvenli hale getirilmiş olacak.

İlçe genelinde yürütülen budama işlemleriyle ise ağaçların sağlıklı bir şekilde büyümesi ve kötü görünümden arındırılması hedefleniyor.

“AMAÇ; YAŞAM ALANLARINI DAHA KONFORLU HALE GETİRMEK”

Çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Amacımız, ilçemizi kış mevsimine en iyi şekilde hazırlamak ve vatandaşlarımızın yaşam alanlarını daha konforlu hale getirmek. Çalışmalarımız, ilçe genelinde sürecek ve her mahalleye eşit şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” diyerek tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını vurguladı.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, daha düzenli bir çevre ve ulaşım sağlamanın önemine dikkat çekerek ihtiyaçlarının karşılanmasında hızlı bir yanıt aldıklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi, kış hazırlıklarını sürdürüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin