Arena Kafe & Kütüphane’den basın mensuplarına destek

Nazilli’de bir ilk olan kafe ve kütüphane konseptini bir arada sunarak, ilçenin sosyo-kültürel yapısına önemli bir katkıda bulunan Arena Kafe & Kütüphane, kapılarını basın mensuplarına da açtı. Kurum yetkilileri ile Nazilli Gazeteciler Cemiyeti arasında imzalanan protokolle; lezzetleri ve sessizliğiyle, kendilerini özel hissedecekleri ayrıcalıklı bir mekanı deneyimlemeleri için basın mensuplarına özel indirimler sunulacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce Nazillililere merhaba diyen Arena Kafe & Kütüphane, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile imzaladığı protokolle; ilçenin gündemini hem takip eden hem de belirleyen basın mensuplarına, kapılarını özel indirimlerle açtı.

Nezih, şık, şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsünden uzak salonunu, sessiz kütüphanesini ve lezzet dolu mutfağını basın camiasının temsilcilerine açan Arena Kafe Kütüphane yetkilileri ile NGC Başkanı Ümit Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı protokol imza törenine, basın camiasının temsilcileri de katıldı.

Arena Kafe & Kütüphane ile NGC arasında imzalanan protokol kapsamında basın mensupları ve ailelerine; günlük giriş ücretinde yüzde 30, aperatif/yemek (hamburger, tost, mantı, makarna, kızartma) ve içecek çeşitlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak.

“GÜNBOYU İNSANÜSTÜ GAYRETLE ÇALIŞIYORSUNUZ”

Haftanın tamamında 09:00 ila 00:00 arasında hizmet veren Arena Kafe Kütüphane’de basın mensuplarını da ağırlayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden kurum yetkilileri, “Kamuoyunu bilgilendirmek adına gün boyunca insanüstü bir gayretle çalışan değerli basın mensuplarımızın hem soluklanmaları hem de sessiz ve nezih bir ortamda haberlerini yazabilmeleri için salonumuzu açmak istedik. Ve bugün de Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Bey ile imzaladığımız protokolle, salonumuzla ve iddialı lezzetlerimizle basın mensuplarının hizmetindeyiz. Bu protokolün hayata geçirilmesinde emeği geçen NGC Başkanı Ümit Özmen ve Gazete Nazilli İmtiyaz Sahibi Mehmet Kamış’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tekrar hayırlı olsun.” şeklinde konuştular. 

“KONFORLU ÇALIŞMA İMKANI SUNULACAK”

Nazilli ve çevre ilçelerine hizmet veren Gazeteciler Cemiyeti’nin üyeleri ve ailelerine yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirten NGC Başkanı Özmen de şunları söyledi: “Bugüne kadar birçok protokol imzaladık. Bu protokol ile gazeteci meslektaşlarımız ve ailelerine konforlu çalışma ortamı sunmak istedik. Arena Kafe & Kütüphane’de gerek haber yazma sürecinde gerekse istirahat süreçlerinde konforlu bir ortam sunuyoruz meslektaşlarımıza. Protokol kapsamında giriş ücretinde yüzde 30, bu süreçte tüketeceği gıda ve içeçeklerde de yüzde 20 indirim alacak. Gerek Arena Kafe & Kütüphane yetkililerine, gerekse cemiyetimiz üyelerine bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arena Kafe & Kütüphane’den basın mensuplarına destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin