Arena Kafe & Kütüphane açıldı!..

Nazilli’nin özellikle merkezde uzun zamandır eksikliğini hissettiği kafe ve kütüphane konseptinin bir arada olduğu, 'Arena Kafe & Kütüphane' Nazillililerle buluştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’nin özlemini duyduğu kafe ve kütüphanenin birarada olduğu ‘Arena Kafe & Kütüphane’ açıldı.

Nazilli ilçe merkezinde, 312. Sokak’ta yer alan Arena Kafe & Kütüphane; sessizliği, lezzetleri ve nezih mekanı ile misafirlerini ağırlamaya başladı.

ARENA KAFE & KÜTÜPHANE HERKESE AÇIK!

Alt katı sesli, üst katı sessiz kütüphane olmak üzere iki bölümden oluşan Arena Kafe & Kütüphane’nin hem öğrencilere hem de ders çalışmak ya da kitap okumak isteyen herkese şehrin merkezinde, huzurlu ve bir o kadar da lezzetleriyle iddialı bir ortam sunduğunu belirten yetkililer, “Özellikle öğrencilerin sessiz ve nezih bir ortamda kahvesini, çayını, yiyeceklerini temin edebileceği, merkezi ve kolay ulaşılabilir konumda bir ortam oluşturduk. Ayrıca Arena Kafe & Kütüphane, diğer eğitim kurumlarının öğrencilerine de özel avantajlar sunmaktadır. Örneğin başta; ALFA Eğitim Kurumu ve MURAT Eğitim Kurumları olmak üzere tüm diğer kurum öğrencileri, hem kafe kısmından hem kütüphane kısmından indirimli olarak faydalanabilmektedirler.

Okuyan, her türlü sınava hazırlanan ve yüksek lisansını-doktorasını yapanların yararlanabileceği gibi; sessiz, nezih ve yazın serin, kışın sıcak bir ortamda kitabını okumak isteyen yetişkin vatandaşlarımızın da yararlanması için yine ‘Arena’nın kapısı açık olacak.”

ARENA KAFE & KÜTÜPHANE’DE YOK YOK!

Sesli Çalışma Salonu, Sessiz Çalışma Salonu, Sinevizyon ve Tribün Destekli Seminer Salonu, Meslek ve Bilgilendirme Seminerleri, Güvenli-Hızlı Fiber İnternet, Kişiye Özel Kart ile Turnikeli Giriş Sistemi, Modern Kafe, Açık Hava Dinlenme Alanları, Şömineli Bahçeli Teras, Çekilişler ve Sürpriz Hediyeler…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Arena Kafe & Kütüphane açıldı!..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin