Nazilli Polisi, aranan 2 hükümlüyü 24 saatte yakaladı!

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kırılması zor bir rekora daha imza attılar. Biri 155 yılla, diğeri ise 29 yılla aranması olan iki şahsı, 24 saat dolmadan yer tespitlerini yaparak yakaladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda, çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan ve uzun zamandır aranan E.G. ve A.K. isimli kadınları, kesintisiz takip ile 24 saat dolmadan Muammer Aksoy Mahallesi’nde yakalamayı başardı.

122 HIRSIZLIĞI, 155 YIL HÜKMÜ VARDI!

155 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.G. (28) isimli şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği infaz ekiplerince 20 saat süren kesintisiz takip sonucu yakalandı.

Elde edilen bilgilere göre; polis tarafından tespiti yapılmış 122 adet hırsızlık suçu olan şahsın, en son hırsızlığını yakın zamanda bir büyük şehirde gerçekleştirdiğinin belirlenmesi üzerine harekete geçen ekipler, teknik takip sonucu şahsı Muammer Aksoy Mahallesi’nde gözaltına aldılar. Konu ile ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

23 SAATLİK KESİNTİSİZ TAKİP İLE YAKALANDI!

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan bir diğer çalışmada da hırsızlık şüphelisi şahıs, kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; 10 farklı ilden 10 farklı hırsızlıktan aranması ve 29 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan A.K. (35) isimli kadın, 23 saat kesintisiz olarak yapılan takip ile Nazilli’de olduğu tespit edildi ve yakalandı. Şahıs, yapılan işlemler sonrasında Nazilli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Polisi, aranan 2 hükümlüyü 24 saatte yakaladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin