Nazilli Ülkü Ocakları’ndan esnafa ‘Ahilik’ desteği!

Esnafla dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan ‘Şefte Parası’ geleneğini bu yıl da sürdüren Nazilli Ülkü Ocakları, ‘Ahilik Haftası’ kapsamında gerçekleştirdiği programla, ilçe esnafını şaşırttı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Ülkü Ocakları, Ahilik Haftası’nda geleneksel dayanışma ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Başkan Fatih Özmen öncülüğünde Ocak Yönetimi, Esnaf Birimi ve Ortaöğretim Teşkilatı üyeleri, esnafların dükkanlarını açtıklarında bulmaları için ‘Şefte Parası’ ve ‘Ahilik Duası’ içeren zarfları kapıların altından bıraktı.

Bu anlamlı ve mütevazı jestin, esnafa olan vefanın ve karşılık beklemeyen bir sevginin göstergesi olarak gerçekleştirildiğinin altını çizen Başkan Özmen, “Bizim kültürümüzde yardımlaşma ve dayanışma göz önünde yapılmaz, gönülden yapılır” diyerek yerel esnafın Nazilli’nin ekonomik ve sosyal yapısındaki önemini vurguladı. Ortaöğretim Teşkilatı’nın gençleri de bu etkinlikte aktif rol alarak, yeni nesil ülkücülerin bu anlamlı geleneği öğrenmesine katkıda bulundular.

Sabah dükkanlarını açtıklarında buldukları zarflar karşısında büyük bir şaşkınlık ve memnuniyet yaşayan esnaflar, Ülkü Ocakları’nın bu vefalı ve samimi hareketinden dolayı teşekkürlerini ileterek, dayanışmanın en güzel örneklerinden birini yaşadıklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Ülkü Ocakları’ndan esnafa ‘Ahilik’ desteği!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin