13 okul güçlendirildi, 6 yeni okul yapıldı!

İlköğretim Haftası kutlamalarında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, deprem riskine karşı çalışmalar yürüttüklerini ve bugüne kadar 13 okulun güçlendirildiğini, 6 yeni okulun yapıldığını ve 2 okulun da inşaatının sürdüğünü dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstasyon Meydanı ve Fatih İlkokulu ile Aslı-Mustafa Takmaklı İlkokulu bahçesinde düzenlenen İlköğretim Haftası kutlamalarında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, eğitim çalışmalarının yanı sıra, olası bir depreme karşı yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Deprem riskine karşı çalışmaların aksatılmadan plan dahilinde sürdürüldüğünü ifade eden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, depreme dirençli kentler oluşturulması noktasında yaptıkları çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Deprem riskine karşı yürüttüğümüz çalışmalar bağlamında risk taşıyan 5 okulumuz ile birlikte 3 okul eklenti binasını boşalttık. 13 okul binamız eklentileri ile birlikte güçlendirildi. 6 yeni okul binası yapıldı. 2 okulumuzun inşaatı da devam etmekte. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde 24 derslikli okulumuzun ihalesi tamamlandı ve yakın zamanda inşaatı başlayacak.

Bugün etkinliklerimizi gerçekleştirdiğimiz ve aynı zamanda açılışını yaptığımız Fatih İlkokulu ile Aslı-Mustafa Takmaklı İlkokulu binası da, deprem riski kapsamında yeniden yapılan okullarımızdır. 32 derslikli okulumuzun, %51’i hayırsever Takmaklı Ailesi’nin katkıları ile yapılmıştır. Buradan kendilerine eğitim camiası adına teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
13 okul güçlendirildi, 6 yeni okul yapıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin