Sektörünün uzmanı… ‘Parador Emlak & Gayrimenkul’

İsabeyli’de hizmete başladığı 2016 yılından bugüne binlerce mutlu aileden oluşan referansı, zengin ürün portföyü ve profesyonel çözümlerinin yanında güvenilirlik ve dürüstlük ilkeleriyle hizmet veren Parador Emlak & Gayrimenkul, kısa sürede bölgenin en çok tercih edilen markası olmanın haklı gururunu yaşıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Nazilli’nin en büyük ve en bilinen gayrimenkul firmalarından biri olan Parador Emlak & Gayrimenkul, Ufuk Girgin tarafından 2016 yılında kuruldu.

Girgin’in, yarım asıra yakın iç-dış ticaretle iştigal ettikten sonra iş dünyası tecrübesinin getirdiği güvenilirlik, tanınırlık ve dürüstlük ilkelerinin üzerine inşa ettiği Parador Emlak & Gayrimenkul; işleri devralan kızı, damadı ve mutlu binlerce aile referansıyla kısa sürede bir gurur abidesi haline geldi.

ZENGİN ÜRÜN PORTFÖYÜ, BİNLERCE MUTLU AİLE…

Gayrimenkul sektöründe mü şterilerinin olumlu referansını kazanarak ihtiyaç duyulan her konuda güvenilir, kurumsal ve müşteri odaklı danışmanlık hizmeti sunma misyonuyla yola çıktıklarının altını çizen Ufuk Girgin, şunları söyledi: “Parador Emlak & Gayrimenkul, faaliyet gösterdiği emlak sektöründe doğruluk, güvenilirlik ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden, hizmet verdiği her yerde değerlerini koruyarak müşterilerine çözüm ortağı olmayı ve güven vermeyi hedeflemektedir. Dün İsabeyli ve çevresinde başlayan emlak yolculuğumuz, kısa sürede bizleri gururlandıran bölgesel bir başarıya ulaştı. Bizler; müşteri memnuniyeti, şeffaflık ve yenilik ilkesini esas alarak değişen ve gelişen ülkemizde modern yaşam standartlarına uygun hizmet verme amacıyla yolculuğumuza devam ediyoruz. Bugün Parador Emlak & Gayrimenkul; kızım Selin Girgin Çalışkan ve eşi Batuhan Çalışkan’ın internet ve drone gibi günümüzün teknolojik imkanlarından yararlanarak ulusal bazda hizmet verdiği bir firmaya dönüşmüştür. Bugün İstanbul, Ankara, Çanakkale, İzmir, Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Kuşadası başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde KONUT, İŞYERİ, APART, VİLLA, YAZLIK, ARSA, TARLA, ZEYTİNLİK, FABRİKA ARAZİLERİ konusunda zengin ürün portföyü ve referanslarımızla hizmetinizdeyiz.”

Parador Emlak & Gayrimenkul; her türlü taşınmazın alım-satım ve kiralama hizmetleri, gayrimenkul danışmanlık hizmetleri, tapu işlemleri için prosedürlerin yürütülmesi ve takibi, gayrimenkul satışlarında ve kiralamalarında karşılıklı hakların korunduğu, satış sözleşmelerinin hazırlanması konularında İsabeyli Atatürk Bulvarı’nda hizmet vermeye devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sektörünün uzmanı… ‘Parador Emlak & Gayrimenkul’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin