Başkan Tetik, oda başkanlarıyla ‘İstişare Toplantısı’ yaptı!

İlçede faaliyet gösteren oda başkanları ile ‘İstişare Toplantısı’ gerçekleştiren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Nazillimizi daha yaşanılabilir ve dinamik bir kent haline getirmek için ortak bir yol haritası oluşturacağız.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, ilçenin oda başkanlarıyla Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen ‘İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Nazilli’nin mevcut sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda; altyapı eksiklikleri, trafik sorunları, ticari faaliyetler ve sosyal hizmetler gibi konular detaylı olarak ele alındı.

Her oda başkanı kendi alanıyla ilgili mevcut durum ve karşılaştıkları zorlukları aktararak çözüm ve iyileştirme önerilerini paylaştı.

Oda başkanlarından gelen geri bildirimleri büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Tetik, ilçedeki problemleri daha yakından anlamak ve bu sorunlara etkin çözümler geliştirmek amacıyla detaylı bir görüş alışverişinde bulundu.

“ORTAK BİR YOL HARİTASI OLUŞTURACAĞIZ”

Bu tür programların yerel yönetimin etkili ve verimli bir şekilde hizmet vermesi adına büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Tetik; “İlçemizin öncelikli ihtiyaçlarını belirlemek adına oda başkanlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Nazillimizi daha yaşanılabilir ve dinamik bir kent haline getirmek için ortak bir yol haritası oluşturacağız. İşbirliği ve koordinasyon ilçemizin gelişiminin temel taşlarını oluşturmaktadır. Oda başkanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı sonunda belirlenen çözüm önerileri ve projelerin hayata geçirilmesi için bir eylem planı oluşturulacağı duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik, oda başkanlarıyla ‘İstişare Toplantısı’ yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin