Ücretsiz ‘Güz Dönemi Etkinlikleri’ için kayıtlar başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Kültür Merkezleri 2024-2025 Güz Dönemi Etkinlikleri’ için kayıtlar, 9 Eylül itibariyle başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl eğitimden sanata, spordan müziğe birçok farklı dalda vatandaşları yüzlerce etkinlik ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, “Güz Dönemi Etkinlikleri” için kayıt almaya başladı.

Etkinlikler kapsamında zumba, pilates, satranç, bale, jimnastik, resim, gitar ve keman gibi birçok eğitimi sunacak olan Büyükşehir Belediyesi ile Aydınlılar, yeni eğitim-öğretim dönemini hem verimli hem de eğlenceli bir şekilde geçirecek.

“KURSLARIMIZDAN ON BİNLERCE AYDINLI YARARLANDI”

Etkinlikler ve eğitimler ile 7’den 70’e tüm Aydınlıların yanlarında olduklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da güz dönemi etkinliklerini vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Etkinliklerimizden, kurslarımızdan ve eğitimlerimizden bu zamana kadar on binlerce Aydınlı yararlandı. Etkinliklerimize tüm Aydınlıları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİ VE YETİŞKİNLER İÇİN 20 FARKLI BRANŞ

Kayıtları 27 Eylül’e kadar sürecek olan Kültür Merkezleri Güz Dönemi Etkinlikleri’nde; Zumba, Pilates, Satranç, Bale, Jimnastik, Masa Tenisi, Akıl Oyunları, Resim (Öğrenci/Yetişkin), Gitar (Öğrenci/Yetişkin), Keman (Öğrenci/Yetişkin), Bağlama (Öğrenci/Yetişkin), Halk Oyunları (Öğrenci/Yetişkin), Türk Halk Müziği Koro, İngilizce (Yetişkin) ve 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve 8. Sınıflar İçin Etüt eğitimleri yer alıyor.

Kurslar hakkında detaylı bilgiye ise www.aydin.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ücretsiz ‘Güz Dönemi Etkinlikleri’ için kayıtlar başladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin