Nazilli’nin eğitimdeki yeni yüzü; ‘Ata Kurs Merkezi’ açıldı!

Öğrencilerinin sürdürülebilir bir başarı yakalamasını hedefleyen Ata Kurs Merkezi, yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte öğrencilerini ağırlamaya başlayacak. Kurum Müdürü Dr. Ümran Demirhoca, Ata Kurs Merkezi’ni ve sundukları ayrıcalıkları Gazete NAZİLLİ İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kamış’a anlattı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkokul ve ortaokullara yönelik ‘Etüt’ ve ‘Kurs Merkezi’ olarak yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte faaliyetlerine başlayacak olan ATA Kurs Merkezi’nde yeni dönem kayıtları, açılışa özel fırsatlarla devam ediyor.

Açılış için artık hazır olduklarını ve gün saydıklarını ifade eden Kurum Müdürü Dr. Ümran Demirhoca, çocuklara, tecrübeli ve uzman öğretmen kadrosunun rehberliğinde genç, dinamik ve özverili öğretmenlerle eğlenerek, sıkılmadan öğrenecekleri bir ortam sunduklarını vurguladı. Velilere de evde çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirmeleri için fırsat sağlayacaklarını söyleyen Dr. Ümran Demirhoca, Ata Kurs Merkezi’ni ve sundukları ayrıcalıkları Gazete NAZİLLİ’ye anlattı…

“HEDEFİMİZ; ÖĞRENCİLERİMİZİN SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR BAŞARI YAKALAMASI”

“İlkokullarda 1. Sınıftan itibaren tüm sınıflara hizmet verecek olan kurumumuz, ödev takip sistemi ile birebir etüt programı sunmaktadır. Bu kapsamda geniş ve ferah sınıflarda, ilkokul öğrencilerimizin ödevlerini yaptırarak, konu tekrarları ile eksiklerini tamamlıyoruz. Ayrıca İngilizce, Satranç, zeka ve akıl oyunları ile de çocuklarımızın akademik, sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekliyoruz. Okul saatlerine göre hazırlanan ders programına göre hafta içi her gün kursumuza gelecek olan öğrencilerimize ara öğün olarak da ikramlarımız olacak.
Ortaokul gruplarımızda ise, 5-6-7-8. Sınıf öğrencilerimizin okul derslerine desteğin yanı sıra birebir soru çözümleri ile konu tekrarı, eksik tamamlama etüt programı uygulamaktayız. Güncel yayınlar ve zengin deneme içeriği ile desteklediğimiz öğrencilerimizi, ödevlendirme ve takip sistemimiz ile sürekli takip ederek, sürdürülebilir bir başarı yakalamalarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu süreçte, etkili ve ilgili rehberlik servisimizde uzman rehber öğretmenimiz, çocuklarımızı hayat boyu mutlu ve başarılı olmaları için akademik ve sosyal gelişimleri konusunda destekleyecek. Böylece rehber öğretmenimizin, öğrenci- öğretmen-veli üçlüsü arasında kurduğu iletişim, öğrencilerimizin başarısını daha da artıracaktır.”

“ÖĞRENCİLERİMİZİN HER BİRİ AYRI BİR DEĞERDİR”

“İlkokul, ortaokul, lise ve mezun gruplarımız için deneme kulübü ve kütüphane hizmetlerimiz de bulunmaktadır. 8. Sınıflar ile lise ve mezun gruplara, her hafta farklı yayınlarla kendilerini deneme fırsatı sağlarken, kütüphane hizmetimiz ile tüm öğrencilerimize sessiz, rahat bir çalışma ortamı sunuyoruz. Kısacası, Ata Kurs Merkezi olarak bizler için öğrencilerimizin her biri ayrı bir değerdir. Bu anlamda geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın alacakları eğitim-öğretimin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, aldığımız sorumluluğun farkındayız. Edindiğimiz misyon ve üstlendiğimiz sorumlulukla, çocuklarımızın mutlu, başarılı ve topluma yararlı bireyler olmaları için özveriyle çalışıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken, çocuklarımızın geleceğini birlikte inşa etmek üzere tüm velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli’nin eğitimdeki yeni yüzü; ‘Ata Kurs Merkezi’ açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin