Nazilli Belediyesi’nden orman yangınına yoğun müdahale! 

Nazilli Belediyesi, Bozdoğan’ın Alhisar Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangının söndürme çalışmalarına ilk andan itibaren destek vermeye devam ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozdoğan’da akşam saatlerinde başlayan ve şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılan alevler, bölgedeki yerleşim yerlerini tehdit ederken, belediye ekipleri yangının kontrol altına alınması için geceden beri canla başla çalışıyorlar.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in talimatıyla bölgeye giden Nazilli Belediyesi ekipleri, arazözler ve tankerlerle ateş savaşçılarına destek olmaya devam ediyorlar.

Yangının büyümesiyle birlikte ekiplerin büyük bir özveri ve kararlılıkla mücadelesine devam ettiğini belirten Başkan Tetik, “Yangının kontrol altına alınması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Alhisar, Altıntaş, Örentaht, Hışımlar ve Güre mahallelerinde etkili olan yangınla mücadeleye ilk andan itibaren başladık. Ekiplerimiz Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri ile aralıksız çalışarak alevlerin yerleşim alanlarına ulaşmasını engellemeye çalışıyor.” dedi.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgede hava müdahaleleri başlarken, belediye ekipleri de alevlerin yayılmasını önlemeye ve bölgedeki vatandaşları korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi’nden orman yangınına yoğun müdahale! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin