Kuru otlarla kaplı araziyi ters-düz ettiler!

Kısa bir süre önce İsabeyli Mahallesi’nde büyük paniğe ve maddi hasara neden olan yangının ardından, bölgede kuru otlarla kaplı bir başka arazide olası bir yangına karşı önlem niteliğinde çalışma gerçekleştirildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde yanan izmaritin atıldığı alanda başlayan ve parsel parsel ilerledikten sonra İsabeyli Anaokulu’nun çatısına ulaşan alevler, hem büyük panik yaratmış hem de maddi hasara neden olmuştu.

Söz konusu yangının yayılmasındaki en büyük etkenlerden biri de kuru otlardı. Ve okul çevresinde boyu yer yer 1 metreyi aşan kuru otlarla kaplı pek çok parsel bulunmakta.

Bu parsellerden birine komşu olan ve inşaatı yakın zamanda tamamlanarak satışa sunulan triplex ikiz villanın sahibi olan firma, yangından ders çıkararak harekete geçti.

Okulun çatısında büyük hasara neden olan yangının benzerini yaşamak istemeyen firma, olası bir yangına önlem olarak, kuru otlarla kaplı araziyi iş makinesi ile kelimenin tam anlamıyla ters düz etti.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından firma yetkililerinin yaptıklarını komşuları anladı ve kendilerine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuru otlarla kaplı araziyi ters-düz ettiler!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin