İzmarit ateşi parsel parsel yürüdü, İsabeyli Anaokulu’nu yaktı!

İsabeyli Mahallesi, resmen facianın eşiğinden döndü. Söndürülmeden atılan izmarit, parsellerdeki kuru otları ve ağaçları tutuşturdu. Yaklaşık 300 metre ilerleyen alevler, İsabeyli Anaokulu'nun çatısına sıçradı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsabeyli Mahallesi, 4444 Sokak ve çevresi akşam saatlerinde adeta facianın eşiğinden döndü. Kimliği belirlenmeye çalışılan bir vurdumduymazın söndürmeden attığı izmaritin ateşi, rüzgarın da etkisiyle parsellerdeki kuru otları tutuşturdu.

Atatürk Bulvarı, Mavuşoğlu Sitesi yanındaki parselde başlayan alevler, adeta parsel parsel yürüyerek İsabeyli Anaokulu’na ulaştı.

İhbarla olay yerine intikal eden jandarma ve itfaiye ekipleri, parsellerdeki yangınları söndürmeye çalışırken, alevlerin ulaşıp gizlendiği ve içten içe yakmaya devam ettiği Anaokulu çatısı, bir anda parladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tankerlerinin de destek olduğu itfaiye ekipleri, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak, soğutma çalışmalarına başladı.

Nazilli İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy ve İsabeyli Mahallesi Muhtarı Akın Karakuyu, ilk andan itibaren olay yerinde çalışmaları takip ediyor.

Jandarma ekipleri, çatıya yakın noktada bulunan bayrağımızı muhafaza altına aldı…

NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

Boş arazide başlayarak İsabeyli Anaokulu’na sıçrayan ve ilerleyen saatlerde gittikçe büyüyen yangına müdahale eden Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine destek, Nazilli Belediyesi’nden geldi.

Olay yerine intikal eden ekipler, yangının kontrol altına alınmasında önemli katkılarda bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yaptığı açıklamada ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, herhangi bir can kaybının olmamasından dolayı bir nebze de olsa rahatladıklarını dile getirdi.

İzmaritin düştüğü, alevlerin başladığı nokta

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmarit ateşi parsel parsel yürüdü, İsabeyli Anaokulu’nu yaktı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin