Nazilli’nin starı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!

Türk müziğinin önemli isimlerinden Kıraç ve yeni neslin severek dinlediği Skapova gibi isimleri kendisine örnek alan Nazillili bir müzisyenle tanıştıracağız sizi!.. Müziği hobi olarak yaptığını söylese de, star olma yolunda ilerleyen bir isim; Kemal Ulutaş, nâm-ı diğer CESAR!..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 yaşında başladığı müzik yolculuğunda kendi şarkılarını yazan, kendi klibini hazırlayan bir müzisyene evrilerek önemli başarılara imza atmış bir isim; Kemal Ulutaş…

Bu isim belki de çoğumuza, özellikle Z kuşağı dediğimiz gençlerimize yabancı gelebilir, ancak CESAR dersek eminiz ki hepsi tanıyacak! Son dönemde gençlerin severek dinlediği eserlere imza atan CESAR Grubu’nun kurucusu ve solisti genç müzisyen Ulutaş, şimdiden Nazilli’nin gururu oldu.

HERŞEY ‘TUTAMAZ MISIN ELLERİMİ?’ İLE BAŞLADI!

İlkokul çağında arabesk şarkıları dinleyerek adım attığı müzik dünyasında, sınıfının ve okul etkinliklerinin vazgeçilmez ismi olarak her yerde şarkılar söyleyen Ulutaş, youtube’de yayınladığı şarkılarıyla da hatırı sayılır miktarda kitlelere ulaştı.

Rock tarzını benimseyen ve bazen eskilerden bir cover, bazen de kendi yazdığı şarkılarını seslendiren Ulutaş, “Tutamaz mısın Ellerimi?” şarkısı ile başladığı müzik serüveninde şu ana kadar yayınladığı parçalarla adından söz ettiriyor.

Ulutaş, “İnsanın isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yok. Örneğin ben; pes etmedim, çok çalıştım, şarkılar söyledim ve kendimi geliştirdim. Müziği seviyorum ve benim için çok önemli, ancak şu anda konservatuvar düşünmüyorum. Bilgisayar sistemleri üzerine okumak ve hayatımı bu doğrultuda şekillendirmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli’nin starı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin