Yatalak babasına sandalye istedi, Başkan Tetik elleriyle teslim etti!

Katıldığı Nazilli Belediyesi Halk Günü’nde, yatağa bağımlı yaşayan babası için Başkan Ertuğrul Tetik’ten tekerlekli sandalye isteyen Emine Güven’in hayali 24 saatte gerçekleşti. Güven’in talebine kayıtsız kalmayan Başkan Tetik, tekerlekli sandalyeyi kendi elleri ile teslim etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her hafta Çarşamba günü başkanlık makamında gerçekleştirilen Halk Günü’nde, Emine Güven isimli vatandaş, yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren ve yüzde 90 bedensel engelli raporu bulunan babası Hasan Hüseyin Ekiz (84) için tekerlekli sandalye talebinde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Güven, yürüteçle yürüyebilen annesi ve yıllardır demans hastası babasının yaşadığı zorlukları anlatarak tekerlekli sandalye istediğini ifade etti. Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik de bu isteğe kayıtsız kalmadı ve annesi ile babasının bakımını üstlenen Güven’in talebi için gerekli talimatları verdi.

VATANDAŞLARIMIZIN YANLARINDA OLACAĞIZ!

Kısa süre içerisinde temin edilen manuel tekerlekli sandalyeyi kendi elleri ile aileye teslim eden Başkan Tetik, aileyle bir süre sohbet etti. İstekleri ve talepleri için her zaman yanlarında olduklarını belirten Tetik, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ettiklerini vurguladı. Tetik, toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını belirterek ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında, destekçileri olmaya devam edeceklerini söyledi.

Talebinin karşılanması noktasında büyük bir duyarlılık gösterildiğini belirten Emine Güven; “Babam yatalak olduğu için odadan dışarıya çıkamıyordu. Babamı ve annemi başkanımızın bize getirdiği tekerlekli sandalye ile bu odadan dışarı çıkarabileceğim. Aile olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu, kelimelerle ifade edemiyorum. Ertuğrul Başkanımıza göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yatalak babasına sandalye istedi, Başkan Tetik elleriyle teslim etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin