Yeni Kaymakamımız Kan, ilk açıklamasını NGC’ye yaptı!

Adana Vali Yardımcılığı görevinden Nazilli Kaymakamlığı’na atanan Huriye Küpeli Kan’a bir ziyaret de Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nden... İlk açıklamasını NGC Yönetim Kurulu’na yapan Kan, “Nazilli’yi çok sevdim, burada çok mutluyum. Kapım herkese açık, çünkü ben vatandaşlarımıza hizmet için buradayım.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Ümit Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli’ye yeni atanan İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

NGC Başkanı Özmen ve beraberindeki; Eşref Özbağcı, Ali Soydemir, Ayşe Aktaş, Günay Pabuşçu ve Timuçin Kılıç ile bir süre sohbet eden Kaymakam Kan, kentin önemli değerlere sahip olduğunu belirterek, “Nazilli’de olmaktan, burada görev yapmaktan ve Nazillilere hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Buraya geldiğim için de çok mutluyum.” dedi.

NAZİLLİ; TARIMIN VE SANAYİNİN BİRLİKTE YÜRÜTÜLDÜĞÜ BİR KENT

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Adana Vali Yardımcılığı görevinden Nazilli Kaymakamlığına atanan ve aynı zamanda ilçenin ilk kadın kaymakamı olan Huriye Küpeli Kan, şunları söyledi: “Bundan önceki görev yerim olan Adana’da 6 yıl kaldım ve vali yardımcısı olarak görev yaptım. Orada hem pandemi hem de deprem dönemini yaşadım ve hizmet verdim. İnşallah şimdi de Nazillilere hizmet edeceğim. Nazilli’yi de çok sevdim, çok çalışkan insanları var. Tarımın ve sanayinin birlikte yürütüldüğü bir kent. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.”

Başkan Özmen, ziyaret sonunda İlçe Kaymakamı Kan’a bölgenin en önemli tarımsal ürünü olan taze incir ve kalem hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Kaymakamımız Kan, ilk açıklamasını NGC’ye yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin