Büyükşehir Belediyesi’nden 35 branşta ‘YAZ KURSLARI’

Gençlerin ve çocukların ilgi duydukları branşlarda yeteneklerini gün yüzüne çıkarmaları ve kendilerini geliştirmeleri için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ‘Yaz Kursları’, bu yıl 17 ilçede 35 farklı branşta eğitim veriyor. Başkan Çerçioğlu, ‘Yaz Kursları’nın kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da olanak sunduğunu ifade etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yaz Kursları’, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce genci sanat, spor ve eğitici kurslarla buluşturmaya devam ediyor.

Futboldan basketbola, yüzmeden baleye, masa tenisinden boksa kadar 17 ilçede 35 farklı branşta verilen ‘Yaz Kursları’nda, çocuklar tatillerini verimli bir şekilde geçirirken, aynı zamanda yeni beceriler de kazanıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN YENİ PROJELER ÜRETİYORUZ

Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri, kendilerini geliştirmeleri için bugüne kadar sayısız proje hayata geçirdiklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çocukların, gençlerin eğitimlerinin yanında sporla, güzel sanatlarla da ilgilenmeleri, kişisel gelişimlerine çok önemli katkılar sağlıyor. Belediyemizin uzman eğitmenleri tarafından verilen kurslar sayesinde çocuklar ayrıca yeni arkadaşlıklar edinip, sosyalleşiyorlar. Bizler de onlar için yeni projeler üretmeye, keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlayacak faaliyetler düzenlemeye devam ediyoruz.” dedi.

35 FARKLI BRANŞ

17 ilçede 35 farklı branşta verilen Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri ‘Yaz Kursları’ şu şekilde…

Gitar, Resim, Satranç, Masa Tenisi, Jimnastik, Akıl Oyunu, Halk Oyunu, İngilizce, Sanatsal Tasarım, Bağlama, Keman, Model Uçak, Deney Kulübü, Drama, Origami, Salsa, Bale, Takı Tasarımı, Mental Aritmetik, Değerler Eğitimi, Okuma Kulübü, Modern Dans, Yüzme, Voleybol, Futbol, Basketbol, Judo, Okçuluk, Boks, Bilim Deney Evi Kampı, Pilates, Zumba, Vals, Koro, Alevde Cam Işleme.

Ayrıca birçok kursun yetişkin branşlarında da hizmet veriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir Belediyesi’nden 35 branşta ‘YAZ KURSLARI’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin