Başkan Çerçioğlu söz verdi, son 10 yılda 857 sondaj yapıldı!

Aydınlılara kesintisiz olarak su sağlamak için son 10 yılda 857 adet içme suyu sondaj kuyusu açan ASKİ ekipleri, bugüne kadar 118 bin 130 metrelik içme suyu sondaj çalışması yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), ekipleri içme suyunda sürekliliği sağlamak için 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam ediyor.

2014 yılından bugüne toplamda 857 adet içme suyu sondaj kuyusu çalışması gerçekleştiren ASKİ, çalışmalar kapsamında bugüne kadar toplamda 118 bin 130 metrelik içme suyu sondaj çalışması yaptı.

SADECE 2024 YARISINDA 124 İÇME SUYU SONDAJI YAPILDI

Aydınlılara kesintisiz olarak su sağlamak için sadece 2024 yılının ilk yarısında 124 adet içme suyu sondaj kuyusu çalışması gerçekleştiren ASKİ, bu çalışmalarla 941 litre/saniye ilave su kaynağını Aydınlıların hizmetine sundu.

SUYU TASARRUFLU KULLANALIM!

Yaşam kaynağı olan suyu sürdürülebilir hizmet anlayışıyla etkin ve verimli kullanmanın önemine değinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Susuzluk bizi yönetmeden, bizlerin suyu yönetmesi gerekiyor. Bizler de bu doğrultuda özellikle hava sıcaklığının çok yüksek seyrettiği bugünlerde vatandaşlarımızın artan su ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Planlı bir şekilde altyapı çalışmalarına devam ederken, vatandaşlarımızı da su tüketiminde duyarlı olmaya ve suyu tasarruflu kullanmaya çağırıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çerçioğlu söz verdi, son 10 yılda 857 sondaj yapıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin