Bir ‘Aşure Hayrı’ da Engelsiz Engelliler Derneği’nden!

Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği, dernek merkezi önünde hazırladığı yaklaşık bin porsiyonluk 'Aşure'yi Nazillililerle paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bereketin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin ayı Muharrrem ayının simgesi aşure, çeşitli kurum ve stklarca pişirilmeye ve paylaşılmaya devam ediliyor.

Engellilerin sesi olan Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği de, dernek yönetimi ve hayırseverlerin destekleriyle ‘Aşure Hayrı’ gerçekleştirdi.

Aşçılar; Ömer Acar, Erdoğan Yıldız ve Yener Yılmaz’ın gönüllü olarak başına geçtikleri dev kazanda hazırladıkları yaklaşık bin porsiyonluk Aşure, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Ünlü ve dernek yöneticileri tarafından dağıtıldı.

Birliğin ve paylaşmanın en güzel aylarından biri olan Muharrem ayı dolayısıyla hazırlanan aşure hayrına katkı sağlayan ve katılım gösteren herkese teşekkürlerini sunan Başkan Ünlü, şunları söyledi: “Başta Çağdaş Cam’ın ortaklarından Raşit Pirinç, Nazilli Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Soner Yumru ve ilçe yönetimi ile sanayici İsmail Gökçeki olmak üzere, dernek üyelerimizden Yetkin Aytekin ile Yakup Top’a ve ayrıca emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum, Allah hayırlarını kabul etsin. Bugünkü aşure hayrımız haricinde bir hayır sevincimizi daha paylaşmak istiyorum. MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğimiz üyelerinden iki kardeşimize Wolker Yürüteç hediye ederek hayatlarını kolaylaştırdılar. Bu ve benzeri tüm hayırlarda yanımızda olan, engelli kardeşlerimizin hayatlarına dokunan tüm yardımseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmamalarını istiyor ve engelli kardeşlerimize de Peyami Safa’nın sözüyle seslenmek istiyorum; engelleri yollarınızı tıkayan şeyler olarak görmeyin, onları size uçmayı öğretecek fırsatlar olarak görün.”

Aşure Hayrı’na; MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Gelecek Partisi Nazilli İlçe Başkanı Yaşar Dokumacı, CHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, önceki dönem Belediye Başkanı Av. Kürşat Engin Özcan, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysun Bademli Akçıl, Erzurumlular Derneği Başkanı Yüksel Karabıyık, Türk Eğitim-Sen Nazilli İlçe Başkanı Soner Yumru katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir ‘Aşure Hayrı’ da Engelsiz Engelliler Derneği’nden!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin