Kuyucak’ta çaldılar, Nazilli’de satacaklardı; satamadılar!

Buharkent ve Kuyucak’ta gerçekleştirdikleri olayların ardından son olarak yurt dışında yaşayan bir vatandaşın Kuyucak’taki evinin garajından aracını çalan şüphelilerin, aracı parçalayarak Nazilli’de satacakları bilgisine ulaşan Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, takip sonucu şüphelileri kıskıvrak yakaladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi, Buharkent ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte ‘Evden Hırsızlık, Dolandırıcılık, Güveni Kötüye Kullanma ve Mala Zarar Verme’ olaylarının aydınlatılması amacıyla koordineli bir çalışma gerçekleştirdi.

Yaptıkları detaylı araştırma sonucu şüphelinin cezaevi firarisi olan ve hakkında 7 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan T.T. olduğunu belirleyen ekipler, şüphelinin, Kuyucak ilçesi Gencelli Mahallesi’nde ikameti bulunan ancak yurt dışında yaşayan bir şahsın garajında bulunan aracını çalarak parçalarını Nazilli ilçesinde satacağını tespit etti.

Yapılan takip sonucu T.T. ve ‘Hırsızlık ve Dolandırıcılık’ suçlarından aranan Ü.E. isimli şahısları Kuyucak ilçesi Beşeylül Mahallesi’nde çaldıkları araç ile birlikte yakaladı.

Ekipler, araç içerisinde yaptıkları aramada; uyuşturucu kullanma aparatı ve çalıntı olduğu değerlendirilen 50 litre zeytinyağı ele geçirdi.

Söz konusu tüm suçların failleri olduğu tespit edilen şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuyucak’ta çaldılar, Nazilli’de satacaklardı; satamadılar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin