‘Demokrasi Zaferi’nin yıldönümünde anma etkinliği düzenlendi!

15 Temmuz işgal girişimine karşı vatanını savunan Türk Milleti’nin ‘Demokrasi Zaferi’, 8. yılında yurt genelinde çeşitli etkinliklerle anıldı. Nazilli’deki program; Şehitlerimizin anıldığı Eğriboyun Mezarlığı’ndaki törenle başladı. Öğlen Mevlid-i Şerif okunmasıyla devam eden program, akşam da Belediye Meydanı’nda devam edecek ve ‘Demokrasi Nöbeti’ ile son bulacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Nazilli’de de anma etkinlikleri düzenlendi. Sabah saatlerinde ilk olarak Eğriboyun Mezarlığı’nda şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi anmak için Nazilli Kaymakamlığı tarafından anma töreni gerçekleştirildi.

Törene; İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Mehmet Şen, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Eren, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş ve üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Bayrakçı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, eller semaya kalktı ve dualara ‘Amin’ diyerek eşlik edildi.

Anma programının son bölümünde Şehit kabirleri ve Gaziler Mezarlığı, ilçe protokolü tarafından ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı, dualar okundu.

Anma programı sonrası protokol üyeleri, 15 Temmuz Gazisi polis memuru Mahmut Başpınar’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Anma etkinliklerinin öğlen programında ise öğle namazı öncesinde Koca Camii’de şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

ETKİNLİKLER, ‘DEMOKRASİ NÖBETİ’ İLE SON BULACAK!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin akşam bölümü ise Belediye Meydanı’nda 21:00’da saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş’ın konuşmalarının akabinde, şiir dinletisi ve 15 Temmuz Belgeseli gösterilecek.

Türk Sanat Müziği, Tasavvuf ve İlahilerden oluşan müzik dinletisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından tüm Türkiye’de sela okunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının dev ekranda yayınlanmasının akabinde program; gece boyunca tutulacak ‘Demokrasi Nöbeti’ ile son bulacak.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Demokrasi Zaferi’nin yıldönümünde anma etkinliği düzenlendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin