Turan Mahallesi’ndeki ‘Çöp Ev’den 7 kamyon atık çıkartıldı!

Mahalle sakinlerinin ihbarı ile ortaya çıkartılan Turan Mahallesi’ndeki ev, Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Zabıta ekipleri ile birlikte söz konusu adrese giden Temizlik İşleri görevlileri evden 7 kamyon dolusu çöp çıkarırken, Sağlık İşleri Müdürlüğü de ilaçlama yaparak ev ve çevresini dezenfekte etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turan Mahallesi 133 Sokak’taki çöp ev, Nazilli Belediyesi ekiplerince temizlendi. Çevreye yayılan kötü kokulardan rahatsız olan mahalle sakinlerinin Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne şikâyette bulunması üzerine harekete geçen ekipler, söz konusu adrese ulaşarak bilginin doğruluğunu teyit ettiler.

Kullanılamaz hale gelen, sağlık ve görüntü yönünden de çevreyi tehdit eden çöp evin temizliği öncesinde gerekli güvenlik önlemleri alındı. 7 kamyon dolusu birikmiş eşya, kullanılamayacak duruma gelmiş kıyafetler ve katı atıkların biriktirildiği çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelen ev, Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından temizlenirken, Sağlık İşleri Müdürlüğü personelince ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Yapılan kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışmasından dolayı mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti dile getirirken, Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız, gerçekleştirilen çalışmadan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turan Mahallesi’ndeki ‘Çöp Ev’den 7 kamyon atık çıkartıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin