Belediye ekipleri Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalara başladı!

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin en büyük yeşil alanlarından biri olan Cumhuriyet Parkı’nda kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe genelindeki parkların tamamında tadilat ve temizlik çalışması gerçekleştiren Nazilli Belediyesi ekipleri, şehrin en büyük lokasyonlarından biri olan Cumhuriyet Parkı’nı bakıma aldı.

Yeşil alanların tamamında yabani otların biçilerek peyzaj işlemlerinin yapıldığı parkın orta kısmında bulunan havuz temizlendi, hemen ardından Kuvay-i Milliye Kahramanı Demirci Mehmet Efe’nin heykelinin de bulunduğu parkta şanlı Türk bayrağımız göndere çekilerek, dalgalandırıldı.

Park bölgesinde yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

BÖLGE FERAH BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU!

Nazilli’nin yeşil alanlarının tamamında temizlik çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Başkan Tetik; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimiz Cumhuriyet Parkımızda ot biçme, budama, havuz temizliği yaparak halkımızın yoğun olarak kullandığı bölgeyi ferah bir görünüme kavuşturdu. Emeklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye ekipleri Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalara başladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin