Didim-Turgutreis-Bodrum deniz otobüsü seferleri başlıyor!

1 Temmuz’da seferlerine başlayacak Didim-Turgutreis-Bodrum deniz otobüsü hattının Aydın’a hayırlı olmasını dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hattın bölge turizmine büyük katkı sunacağını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği Didim-Turgutreis-Bodrum deniz otobüsü hattı, seferlerine başlıyor.

1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda ilk seferini yapacak olan hattın açılışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılacağını duyuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlıları ilk sefere davet etti.

İLK SEFER; 1 TEMMUZ 2024, SAAT 14:00’TE!

İlk seferi, “Bölge turizmine önemli katkı sunacak olan deniz otobüsü seferlerimizi başlatıyoruz.” diyerek duyuran Başkan Çerçioğlu, “Denizlerimizi daha verimli kullanmanın gerekliliğine yürekten inanıyoruz. Ulaşımda deniz yolunu kullanmak isteyen herkes için seferlerimiz her gün düzenlenecek.” ifadelerini kullandı.

SEFERLER HER GÜN DÜZENLENECEK!

Didim D-Marin Yolcu İskelesi’nden 440 kişilik deniz otobüsleriyle gerçekleştirilecek olan seferlerle, turizm merkezlerinin arasındaki ulaşım süresi de oldukça kısalacak. Özellikle yaz aylarında karayoluyla 3 saate kadar uzayabilen 140 kilometrelik Didim-Turgutreis-Bodrum arası ulaşım, 1 saate inecek.

Yüksek konforun sunulduğu seferlerden hem yerli halkın hem de turistlerin büyük oranda faydalanmasının beklendiği Didim-Turgutreis-Bodrum arası deniz seferlerinin ilki, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te Didim D-Marin Yolcu İskelesi’nden gerçekleştirilecek.

Seferler her gün; Didim’den 07:20, 10:20 ve 17:00 saatlerinde, Bodrum’dan ise 12:45 ve 18:45 saatlerinde gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Didim-Turgutreis-Bodrum deniz otobüsü seferleri başlıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin