Tatilin iki günlük acı bilançosu: 16 ölü, 2 bin 716 yaralı!..

Kurban Bayramı Tatili'nin 2. gününde 726 trafik kazasının meydana geldiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kazaların önlenmesi için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet ve Jandarma Trafik ekiplerinin vatandaşların güvenliği için denetimlerini büyük bir hassasiyetle ve aralıksız şekilde sürdürdüğünü belirtti.

Kurban Bayramı tatilinin 2. günü olan 16 Haziran 2024 Pazar günü 24 saatlik süre içerisinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin önemli bilgileri paylaşan Bakan Yerlikaya, 726 trafik kazası meydana geldiğini ve bu kazalarda 11 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 295 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımında şu bilgiler yer aldı… “Bayram tatilinin ikinci gününde; 289 bin 700 araç denetlenirken, 18 bin 889 araca hız ve radar işlemi, 17 bin 227 araca ise diğer trafik işlemleri yapıldı.

Bayram tatilinin ilk iki gününde (Cumartesi ve Pazar) toplamda; 16 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 716 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Trafik kazalarının önlenmesi için vatandaşlara önemli uyarılarda da bulunan Bakan Yerlikaya’nın mesajı şu şekilde: “Sevdiklerinizle kavuşma yolculuğunuzun bir kaza ile sonlanmaması için lütfen trafik kurallarına uyun, hız yapmayın ve emniyet kemerinizi mutlaka takın. Unutmayın, yolun sonu bayram olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatilin iki günlük acı bilançosu: 16 ölü, 2 bin 716 yaralı!..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin