Kaymakam Arısoy, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu!

Nazilli ilçe protokolü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sonu dolayısıyla Aksu İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Karne Dağıtım Töreni’ne katıldılar. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, geride bıraktıkları dönemde hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirtti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Yıl Sonu Karne Töreni”ni Aksu İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde düzenledi. Çiçek takdimiyle karşılanan İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’un yanı sıra, törene; İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Vefik Özsoy, İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Millî Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Uçgun, Yıldıray Demir, İhsan Çatma, mahalle muhtarları ve öğrenci velileri katıldı.

Şehitlerimizin aziz hatıraları için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

EĞİTİM OKULLARLA SINIRLI DEĞİLDİR!

İlçede 30 bin öğrenci ve 2 bin 450 öğretmen ile birlikte yılsonu tatiline girdiklerini belirten Şimşek, “Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimize, çocuklarımızın ailelerine ve değerli öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yılsonu tatili diliyorum. Nazillimiz aynı zamanda bir eğitim şehridir. Bunu yerel ve ulusal alanlarda gösterdiğimiz başarı çıtasıyla ortaya koyduk. Hem Akademik hem de sosyal kültürel ve sportif alanlarda çok güzel çalışmalar yaptık. Cumhuriyetimizin 100. yılında Kaymakamımız önderliğinde 23 projeyi hazırladık ve hayata geçirdik. Eğitim yalnız okullarla sınırlı değildir. İçinde bulunduğumuz çağda bilgiye çok çabuk ulaşabiliyoruz. Ancak, okulda kazandığımız tutum ve davranışlar tüm hayatımızı ve geleceğimizi şekillendirmektedir. Bu bağlamda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmasının son bölümünde öğrencilere de seslenen Şimşek, “Sevgili öğrencilerimiz; her biriniz bizim için ayrı bir değer, ayrı bir cevhersiniz. Sizlerin o eşsiz dünyalarınıza, hayallerinize rehberlik etmek bizim için mutluluktur. Tüm bu gayretimiz ve inancımızla, hayatınıza bir pencere açıp, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize…” ifadelerini kullandı.

Yılsonu etkinliğinde öğrencilerin sergilediği performans katılımcılardan büyük alkış alırken, çeşitli yarışmalarda ödül almaya hak kazanan öğrencilere de hediyeleri takdim edildi. Öğrencilere sınıflarında karnelerinin verilmesinin ardından, Kaymakam Arısoy öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet ettiler.

Günün anısına çekilen toplu fotoğraftan sonra tören sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Arısoy, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin