Başkan Tetik, 15 bin 600 kişiyi ağırladı!

Mazbatasını 4 Nisan Perşembe günü alan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; 49 günlük görev süresince 15 bin 600 ziyaretçi ağırlayarak bir rekora imza attı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, seçildiği günden bugüne geçen 49 günlük görev süresince toplam 15 bin 600 kişiyi makamında ağırladı.

Mazbatasını aldığı 4 Nisan Perşembe günü Belediye Meydanı’nda büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Tetik, ilçede faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, ziyarette bulunan hemşehrilerinin talep ve şikayetlerini bizzat dinliyor.

Geçtiğimiz hafta ilk kez gerçekleştirilen Halk Günü’nde ise 4 saatte 97 kişiyi dinleyen Başkan Tetik; “49 gün önce devraldığımız görev süremizde hem sahada hem de belediyemizde halkımızla iç içe olduk. Müdürlüklerimizin saha çalışmalarında ekiplerimizin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Mevcut çalışmalarımızın ivedilikle tamamlanması, yeni projelerimizin hızla hayata geçirilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra hemşehrilerimizin makam ziyaretleri de yoğun bir şekilde devam ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah kentimizi en iyi noktaya taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik, 15 bin 600 kişiyi ağırladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin