Öztunç Ailesi’nde 1 hafta arayla ikinci acı!

Nazilli’de hem siyasi hem de iş camiası tarafından tanınan Mesut Öztunç, babasının ardından amcasını da kaybetti. Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ise bir hafta arayla iki kardeşini kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’nin halıcılık işiyle uğraşan tanınmış esnaflarından olan, aynı zamanda Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç’un ağabeyi, Mesut Öztunç’un ise amcası olan Yusuf Öztunç (77), hayatını kaybetti.

Bir süredir KOAH hastalığıyla mücadele eden ve tedavi gördüğü hastanede akşam saatlerinde durumu ağırlaşan Öztunç, maalesef sabah 06:00 sıralarında KOAH ve yaşlılığa bağlı hastalıklar dolayısıyla yaşamını yitirdi.

Yusuf Öztunç’un cenazesi, Çarşamba (22/05/2024) günü öğle namazını müteakip, Yeni Bahar Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Geçtiğimiz hafta da İYİ Partili Mesut Öztunç’un babası, Dursun Öztunç’un ise ağabeyi olan Hasan Öztunç hayatını kaybetmişti. Bir hafta arayla ikinci kez aynı acıyla sarsılan Öztunç Ailesi’ne başsağlığı ve sabırlar diliyor, merhum Yusuf Öztunç’a Allah’tan rahmet diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öztunç Ailesi’nde 1 hafta arayla ikinci acı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin