Nazilli’nin bokstaki gururu Ceyhaner, bronz madalya ile döndü!

Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Aydın'ı temsil eden Nazillili boksör Muhammet Anıl Ceyhaner, 80 kg yarışmasında Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Aydın ilini temsil eden Nazillili boksör Muhammet Anıl Ceyhaner, 80 kg. yarışmasında Türkiye 3.’sü oldu.

11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada yarı finale kadar yükselen Abdülaziz Kılıç Boks Spor Kulübü sporcusu Ceyhaner, yarı finalde Avrupa Şampiyonu rakibine mağlup olarak Yıldız Erkekler Türkiye 3.’sü oldu ve şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı.

Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan kulüp çalıştırıcısı Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, “Desteklerinden dolayı başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğluna, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve İlçe Müdürümüz Güven Eker’e, lokomotif kulübümüz olan Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze, değerli yönetimine, bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Aydınımıza ve Nazillimize hayırlı olsun.” dedi.

66 ilden 500 erkek ve 311 kadın sporcunun katıldığı Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda, erkeklerde ve kadınlarda 26 sıklette madalya dağıtıldı. Nazilli’nin gururu olan Ceyhaner’in yarıştığı 80 kg’da Türkiye Şampiyonu; Toprak Salman oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli’nin bokstaki gururu Ceyhaner, bronz madalya ile döndü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin