NARKOÇELİK-18 ile uyuşturucu satıcılarına büyük darbe!

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; 210 ekip ve 865 personelin katılımıyla 17 ilde NARKOÇELİK-18 operasyonları düzenlendi. Operasyonların Aydın ayağında; muhtelif miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 73 de sokak satıcısı yakalandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik Jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. NARKOÇELİK-18 adı verilen operasyonlarda; 1 ton 57 kg uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği operasyonlarda; 272 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Konu hakkında resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlı olduklarını vurgulayarak, “Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.” dedi. Operasyonun ayrıntılarını da paylaşan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: “Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; 210 ekip ve 865 Jandarma personelinin katılımıyla; Antalya, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Aydın, Nevşehir, Çankırı, Ağrı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Adana, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat olmak üzere 17 ilde “NARKOÇELİK-18” operasyonları düzenlendi.
Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Gürbulak Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle!”

AYDIN’DA 73 SOKAK SATICISI YAKALANDI!

NARKOÇELİK-18 operasyonlarının Aydın ayağında ise; muhtelif miktarda kubar esrar, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıklayan Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yapılan operasyonlarda 73 sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NARKOÇELİK-18 ile uyuşturucu satıcılarına büyük darbe!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin