‘Bisiklet Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu!

Her 19 Mayıs'ta Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Bisiklet Şenliği'nde bu yıl da renkli anlar yaşandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Kaymakamlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, ‘Bisiklet Şenliği’ düzenledi.

Nazilli’de her yıl 19 Mayıs etkinliklerinde gerçekleştirilen, ve bu yıl programı dolayısıyla Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in katılamadığı ‘Bisiklet Şenliği’ne; Nazilli Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Nazilli Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan Taşdemir, Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (NAZBİDOS) Başkanı Özgür Özkan ile bisikletsever vatandaşlar katıldı.

100’den fazla bisikletlinin katıldığı şenlikle ilgili konuşan NAZBİDOS Başkanı Özkan, Nazilli Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’nün desteği ile NAZBİDOS bisiklet grubu olarak bu şenlikle bir farkındalık etkinliği oluşturmak istediklerinin altını çizdi. Özkan, şunları söyledi: “Bu şenlikteki güzergahımız, şehir içi oldu. Kapalı Spor Salonu önünden başlayan turumuz; Hürriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı, Ordu Caddesi, Zafer Mahallesi, İsabeyli yolu, Mezarlık önü, Ordu Caddesi ve başladığımız noktada sonlandı.” dedi.

Nazilli şehir içinde gerçekleşen ‘Bisiklet Şenliği’ne katılan bisikletlilere, Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Nazilli Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından tişört ve şapka hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Bisiklet Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin