Kişisel bakımın yeni adresi; ‘Ayka Güzellik Salonu’ açıldı!

Kişisel bakımda kadınlara yeni ve iddialı bir hizmet sunmak amacıyla yola çıkan Ayka Güzellik Salonu, Koca Cami Caddesi İyi Su yanında renkli bir organizasyonla hizmete girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayka Koçer’in işletmeciliğini yaptığı Ayka Güzellik Salonu, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Grup Ediz’in canlı müzik performansı ve kokteyl organizasyonu ile renklenen açılışta, dualar eşliğinde yapılan kurdele kesimi ile Ayka Güzellik Salonu; Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ve Altıntaş Mahalle Muhtarı Bahar Beşer’in yanı sıra, çevre esnafı, seçkin davetli topluluğu ve vatandaşların katıldığı etkinlikle, Koca Cami Caddesi No: 6’da açıldı.

İDDİALIYIZ! TÜM KADINLARI SALONUMUZA BEKLİYORUZ…

Güzellik Uzmanı olarak 8 senedir bu sektörde çalıştığını ifade eden Ayka Koçer, kişisel bakıma dair tüm uygulamalarda iddialı olduklarını belirterek, Nazillili kadınları, kişisel bakıma dair tüm işlemlerin yapılabildiği salonlarına davet etti.

Salı günleri hariç haftanın 6 günü sabah 08.30’dan akşam 20:00’ye kadar hizmet vereceklerini söyleyen Koçer, “Salonumuzda; Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Bölgesel Zayıflama, İpek Kirpik, Protez Tırnak, Manikür, Masaj, Sıcak Taş Masajı, Kaş Pudralama, Eyeliner, Dudak Renklendirme ve daha bir çok kişisel bakım uygulaması sunulmaktadır. Açılışımız dolayısıyla; lazer epilasyon 3 bölge 2000 TL yerine 500 TL, cilt bakımı ise 800 TL yerine 400 TL şeklinde 1 hafta geçerli olacak bir kampanya düzenledik. Güzelliğine önem veren ve her zaman güzel görünmek isteyen tüm Nazillili kadınları salonumuza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kişisel bakımın yeni adresi; ‘Ayka Güzellik Salonu’ açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin