İnanç Ali erkekliğe adım attı, Fatih Özmen kirve oldu!

Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen’in kirveliğini yaptığı İnanç Ali’nin ebeveynleri İlknur & Ahmet Ünoğlu, biricik evlatları için İsabeyli Kapalı Pazar Yeri’nde görkemli bir sünnet merasimi gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlknur & Ahmet Ünoğlu çiftinin ikinci evlatları olan İnanç Ali, erkekliğe ilk adımını attı. Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen’in hem dayısı hem de kirvesi olduğu İnanç Ali için, İsabeyli Ahmet Gümüş Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşen görkemli sünnet düğünü’nde ‘yok’ yoktu.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren ve yönetimi, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetimi, İyi Parti eski belediye başkan adayı Cüneyt Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi (Cumhur İttifakı) Sevgül Batur, mahalle muhtarları, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Nazilli Belediye Basın-Yayın Müdürü Engin Tulumbacı, Nazilli Ülkü Ocakları İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mahmut Tekin, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, NAZGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karakuş ile çeşitli stk temsilcileri, oda başkanları ile ailenin yakın akrabaları ve dostlarının katıldığı sünnet merasimi; Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Merasim sünnet düğünü olunca, haliyle öncelik çocuklarındı. Yüz boyama standında yüzleri boyanan çocuklar, şişme oyun alanında tırmandılar, kaydılar yetmedi pistte şişme palyaço eşliğinde dans ettiler. Pamuk şekeri ve balon hediye edilen çocuklar, palyaço grubuyla gönüllerince eğlenirken, aileler de canlı müzik ve oyun grubu eşliğinde Ünoğlu Ailesi’nin bu mutlu gününe eşlik ettiler.

Beklentinin çok üzerinde bir ilgi gören mevlitte misafirlere; çorba, etli nohut, pilav, cacık, irmik helvadan oluşan yemek ile ayran, limonata, şerbetten oluşan içecekler ikram edildi. Yemeğin yetmediği noktada gelen misafirlere, meşhur Nazilli pidesi servis edildi. Görkemli sünnet düğününe, yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

1
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnanç Ali erkekliğe adım attı, Fatih Özmen kirve oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin