Kırer Ailesi’nden masal tadında sünnet düğünü!

Nazilli’nin tanınan ve sevilen esnaflarından olan Kalender Motor’un sahibi Cihan Kırer ile eşi Funda Kırer, oğulları Adem Kırer için masalsı bir sünnet düğünü organizasyonu gerçekleştirdi. 12 bin kişinin katıldığı düğünde, 'yok' yoktu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’nin tanınmış ailelerinden Kırer Ailesi, çocukları Adem Kırer için görkemli bir sünnet düğününe imza attı. Erkekliğe ilk adımını atacak olan Adem için, Yeşilvadi Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnete; iş insanları, siyasetçiler, oda başkanları, muhtarlar ve ailenin yakınları ile dostlarından oluşan yaklaşık 12 bin davetli katıldı.

Funda & Cihan Kırer çiftinin, davetlileri ayakta karşılayarak yakından ilgilendiği düğünde, adeta ‘yok’ yoktu. Adem Kırer’in sünnet düğününde pamuk şekeri ve patlamış mısır ikram edilen çocuklar, şişme oyuncaklar ve palyaço gösterileri ile eğlence dolu vakit geçirdiler.

Düğüne katılan davetlilere, Serkan Usta ve ekibinin hazırladığı meşhur Beydağ köftesi, keşkek ve tatlı ikramında bulunulurken, davul zurna ekibinin performans gösterileri ile düğün töreni karnavala dönüştü.

Kalender Motor sahibi Cihan Kırer, biricik evlatlarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayarak düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırer Ailesi’nden masal tadında sünnet düğünü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin