MESEM Öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı etkinlik!

Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM), Kızılay'ın azalan kan stoklarına destek olabilmek amacıyla 'Kan Bağışı' kampanyası düzenledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılay’ın kan stoklarına bir nebze de olsa destek olmak isteyen Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM), ‘Kan Bağışı’ kampanyası düzenledi. Öğretmen, öğrenci (12. sınıf) ve sanayi sitesi esnafının ilgi gösterdiği kan bağışı etkinliğinde, tüm masrafları Simge Pastanesi tarafından karşılanan aşure hayrı da gerçekleştirildi.

Günboyu süren ve 40 ünite kanın toplandığı kampanyanın ardından görüşlerini aldığımız MESEM Müdürü Alperen Kılıç, öğretmen ve öğrenciler başta olmak üzere destek veren, katkı sunan herkese teşekkürlerini sundu.
Kılıç, şunları söyledi: “Ülkemiz için önemli bir kurum olan Kızılay’ın azalan kan stoklarına imkanımız nisbetinde destek vermek istedik ve bu doğrultuda okulumuzda Kan Bağışı Kampanyası düzenledik. Biz Mesleki Eğitim olarak, bu konuda hassasiyet gösteren bir okuluz ve bu etkinliğimize destek olan başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz.

Ayrıca kan bağışı etkinliğimizle birlikte bir de aşure hayrı gerçekleştirdik. Bu hayrımızın masraflarını karşılayan Simge Pastanesi sahibi Hüseyin Esgi ve kıymetli eşi Huriye Esgi’ye çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Kızılay’ın ve tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MESEM Öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı etkinlik!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin