Karate İl Şampiyonu oldular, Başkan Tetik’i ziyaret ettiler!

Aydın'da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karate İl Şampiyonası'nda birinci olarak büyük bir başarı elde eden Nazilli Çelebi Spor Kulübü öğrencileri, Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’i ziyaret etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karate İl Şampiyonası’nda şampiyon olarak 20 madalya kazanan Nazilli Çelebi Spor Kulübü öğrencileri, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’i makamında ziyaret ettiler.

Nazilli Çelebi Spor Kulübü Kurucusu ve Antrenörü Tarkan Çelebi ile kulüp yöneticisi Yunus Uğurlu eşliğinde 20 madalyalı çocuk sporcu Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Genç sporcuları yetiştirerek başarılarına devam etmeyi hedeflediklerini belirten Antrenör Çelebi, “Nazilli Çelebi Spor Kulübü, yeni kurulan bir kulüp. Ve 22 öğrenci ile katıldığımız bu ilk şampiyonadan il birincisi olarak 20 madalya ile dönmenin gururunu yaşıyoruz. Şu an burada bulunarak yapmak istediklerimizi ve kısa sürede elde ettiğimiz bu ilk başarımızı başkanımızla paylaşmak istedik. Sporcularımız, başarılarını sürdürmek için bundan sonra daha da çok çalışacak.” ifadelerini kullandı.

Başarılarından dolayı tüm sporcuları tek tek kutlayan Belediye Başkanı Tetik; “Amatör spor ve sporcular bizim için çok önemli. Şu an burada gözleri ışıl ışıl parlayan sizler, beni çok mutlu ettiniz. Onure ettiniz. Belki de sizlerden biri ileride Türkiye şampiyonu ve hatta dünya şampiyonu olacak. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, aynı şekilde istikrarlı ve disiplinli çalışmalarınıza devam ederek başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karate İl Şampiyonu oldular, Başkan Tetik’i ziyaret ettiler!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin