NAFAD, ‘Trafik ve İlk Yardım’ farkındalığı için stant açtı!

Nazilli Belediyesi Afet ve Acil Durum Ekibi (NAFAD), 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında, ilk yardım farkındalığı oluşturmak için Nazilli Belediye Meydanı’nda stant açtı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Afet ve Acil Durum Ekibi (NAFAD) tarafından Belediye Meydanı’nda 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısıyla, stant açıldı. İlk yardım ve afet çantası örneklerinin sergilendiği stant da NAFAD ekipleri tarafından vatandaşlara, kalp masajı, boğulma durumunda yapılması gerekenler ve yaralanmalarda ilk müdahale gibi temel ilk yardım konularında uygulamalı eğitim verildi.

Standı ziyaret ederek, NAFAD’ın yıl boyu düzenlediği eğitim ve farkındalık çalışmalarına Nazilli halkının da katılması konusunda çağrıda bulunan Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Trafik ve İlk Yardım Haftası’nın önemini vurguladı. Başkan Tetik; “Bu hafta, trafik kazaları ve diğer acil durumlarda ilk yardımın önemini hatırlatmak için önemli bir fırsat. Vatandaşlarımızın ilk yardım konusunda bilinçli olması, hayat kurtarabilir. Ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NAFAD, ‘Trafik ve İlk Yardım’ farkındalığı için stant açtı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin